Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

63e Wielerronde

63e Wielerronde

Zaterdag 4 juni 2016 wordt de 63ste editie van de Wielerronde van Papendrecht verreden. Het parcours is net als voorgaande jaren uitgezet in de wijk Westpolder. Start en finish zijn in de Const Huygenslaan. Het 1,6 kilometer lange rondje gaat vervolgens via de Vondellaan en Jacob Catslaan en de P.C.Hooftlaan terug naar de Const Huygenslaan.

De organisatoren hopen op een stralende wielerdag. Het actieve comité heeft alle vertrouwen in een succesvolle ronde. Dit komt o.a. door de inzet van de afdeling Gemeentewerken van de gemeente Papendrecht, die er voor heeft gezorgd dat het parcours er piekfijn verzorgd bij ligt.

Alle informatie over de ronde; het goede doel, de afsluiting van het parcours, deelnemers etc. staan op onderstaande website.

Wanneer?
4 juni 2016 van 12.15 tot 00.00 uur
Organisator
Wielercomite Papendrecht
Locatie:
Westpolder
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.