Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Groepsgesprek WMO en overige zorg

Groepsgesprek WMO en overige zorg

Groepsgesprekken: ervaringen delen en oplossingen vinden
De zorg verandert. En dat roept vragen op. … Ik word gekort op hulp in de Huishouding, hoe kan dit? Wat kan ik er aan doen? Waar kan ik terecht met mijn vragen? Waar kan ik een gesprek met de WMO aanvragen? Hoe krijgen mensen nog de zorg of ondersteuning die zij nodig hebben?

U kunt deze en andere vragen ter tafel brengen tijdens een groepsgesprek wat begeleidt wordt door een vertegenwoordiger van Zorg Verandert.

Op dinsdag 31 mei van 10.00 tot 12.00 uur kunt u deelnemen aan het groepsgesprek over problemen en ervaringen met de WMO en overige zorg. De bijeenkomst vindt plaats in in het buurtsteunpunt 'Bij Bosshardt', Staringlaan 3 in Papendrecht.

In een kleine groep (maximaal 15 deelnemers) en onder begeleiding van een gespreksbegeleider gaat u met elkaar in gesprek. Er is volop de ruimte om in te gaan op ieders persoonlijke situatie. Vragen die aan bod kunnen komen zijn: hoe kunt u langer thuis wonen en hoe bereidt u zich voor op het gesprek met de gemeente? Hoe schakelt u uw netwerk in? Wat kunnen uw familie, vrienden en buren doen? En waar kunnen de huisarts, gemeente, het wijkteam of een zorginstantie bij helpen?
Centraal staan de ontmoeting en de uitwisseling van ervaring en ideeën.

Waar en wanneer?
De dialoogbijeenkomst in Papendrecht vindt plaats op :
Dinsdag 31 mei 2016, van 10.00 tot 12.00 uur
in het buurtsteunpunt 'Bij Bosshardt', Staringlaan 3 in Papendrecht.

Wanneer?
31 mei 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
Bij Bosshardt, Staringlaan 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.