Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Late Night Shopping

Late Night Shopping

Late Night Shopping op 28 mei. Op zaterdag 28 mei staat er weer een editie van Late Night Shopping op de planning op winkelcentrum de Meent te Papendrecht. Tijdens deze gezellige middag en avond zijn de winkels geopend tot 22.00 uur. Een rode loper wordt door het gehele winkelgebied uitgelegd en hierover zullen modeshows met de laatste trends gelopen worden.

De modeshows vinden plaats om 14:00, 16:00 en 20:00 uur. Daarnaast wordt er op diverse plekken gezorgd voor muzikaal vermaak. Ten slotte is er een circusparade aanwezig. Een unieke combinatie van jongleren, steltlopen, eenwielfietsen en nog veel meer! De circus parade verplaatst zich door het gehele winkelcentrum. Als klap op de vuurpijl kan er vanaf 17.00 uur gratis geparkeerd worden in Parkeergarage De Meent en Parkeergarage de Overtoom. Kom dus op zaterdag 28 mei gezellig shoppen op de Meent.

Wanneer?
28 mei 2016 van 00.00 tot 22.00 uur
Organisator
De Meent
Locatie:
De Meent
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.