Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

KinderBijbelclub

KinderBijbelclub

Op 20 april en 25 mei is er weer KinderBijbelclub. Ben je 4-12 jaar, kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar de club. We luisteren naar een verhaal uit de Bijbel, doen spellen, een leuke activiteit en drinken en snoepen wat met elkaar. Welkom.

Wanneer?
25 mei 2016 van 14.30 tot 16.00 uur
Organisator
Sionskerk
0644152397
h.e.verweij@gmail.com
Locatie:
Veldje voor huizen Randweg 126-148
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.