Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Levensreddend handelen bij kinderen

Levensreddend handelen bij kinderen

Op woensdagavond 11 en 18 mei wordt bij VU Papendrecht een korte cursus EHBO bij kinderen gegeven. Tijdens deze twee lessen leert men hoe het best gehandeld kan worden als er een ongeluk(je) met een kind gebeurt. Door te weten hoe men moet reageren, zal men in panieksituaties op de juiste manier hulp kunnen bieden.

Ook het reanimeren van kinderen wordt geleerd en geoefend. De cursus kost €38,-. Inschrijven kan via onderstaande contactgegevens.

Wanneer?
Van 11 mei 2016 00.00 uur tot 18 mei 2016 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.