Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert: Rivas Aangenaam Goud

Koffieconcert: Rivas Aangenaam Goud

Verzorgingshuis De Wieken, Noordhoek 20 te Papendrecht

In de serie “Aangenaam Goud” presenteert de Culturele Raad Papendrecht sectie muziek in samenwerking met de Rivas:
Musical And More!

Een optreden van vocal group “All Special” onder leiding en coaching van Anneke den Breeker Schijvens, van de gelijknamige lespraktijk voor piano en zang. Geschoolde stemmen met een breed repertoire. Deze keer: “de Musical” Er wordt solistisch en collectief gezongen. U kunt een selectie verwachten uit de musicals “Les Miserables”, “Grease” en “Anatefka”. In het “More-” gedeelte, herkenbare songs uit de 60er jaren om mee te zingen of weg te dromen (Tennessee Waltz) over vroeger.

All Special zijn: Lieneke Jopse, Rosanne Mudde, Gerdine Kwakernaak, Ilse Wijnveldt, Liesbeth van der Giessen, Jan Gosker en Anneke den Breeker Schijvens (Piano).

Muzikanten die belangstelling hebben om in het volgende seizoen één van de koffieconcerten te verzorgen kunnen zich opgeven via onderstaand emailadres.

Wanneer?
14 mei 2016 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Rivas Aangenaam Goud
rivaskoffieconcerten@gmail.com
Locatie:
Verzorgingshuis De Wieken
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.