Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorinschrijving Avondvierdaagse

Voorinschrijving Avondvierdaagse

Avondvierdaagse en voorinschrijving.

Dit jaar wordt de avondvierdaagse in Papendrecht gelopen van 30 mei tot en met 2 juni. Vanwege de renovatie van het Marktplein is de start en finish dit jaar op het schoolplein van basisschool De Viermaster, Van der Palmpad 2.

Ook dit jaar heeft u de keuze uit een vierdaagse van 5 of 10 kilometer.

U kunt zich op 9 en 12 mei alvast inschrijven. Dit kan van 19-20 uur in het clubgebouw van speeltuinvereniging De Zonnebloem. Het inschrijfgeld bedraagt 4,00 per deelnemer. Actuele informatie over de avondvierdaagse kunt u vinden op de facebookpagina Avondvierdaagse Papendrecht of op www.speeltuindezonnebloem.nl.

Wanneer?
12 mei 2016 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging 'De Zonnebloem'
Locatie:
Clubgebouw aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.