Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Opvoeden en zo...

Cursus Opvoeden en zo...

Opvoeden en zo…
Een gratis oudercursus voor ouders
met kinderen van 4-12 jaar

Kinderen opvoeden is niet altijd even gemakkelijk. Wat doe je bijvoorbeeld als je kind niet luistert? Of hoe kun je ervoor zorgen dat het aan tafel gezellig blijft? En is het echt normaal dat ouders de hele dag moeten waarschuwen? Iedere ouder heeft wel eens behoefte aan steun of advies. Een oudercursus kan u helpen om, samen met andere ouders, oplossingen voor zulke vragen te vinden.

Opvoeden & Zo
De oudercursus ‘Opvoeden en zo…’ is een praktische cursus gericht op alledaagse opvoedsituaties. Elke bijeenkomst staat een opvoedvaardigheid centraal. Door het uitwisselen van ervaringen, het bekijken en bespreken van filmbeelden over opvoedsituaties, praktische oefeningen, informatie en instructies van de cursusleider, wordt de vaardigheid uitgediept.

De cursus is als volgt opgebouwd:
Bijeenkomst 1: Aandacht geven en Prijzen
Bijeenkomst 2: Verbieden of nee zeggen
Bijeenkomst 3: Straffen
Bijeenkomst 4: Negeren
Bijeenkomst 5: Apart zetten

Door Wie en Wanneer?
De cursus wordt gegeven door Maria Ros (jeugdprofessional) en Nelleke de Vries (opvoedvoorlichter) en u gratis aangeboden door het CJG te Papendrecht. De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten: donderdagavond 24 en 31 maart, 7, 14 en 21 april van 19.45 tot 21.30 uur.

Waar?
CJG-gebouw, Seringenstraat 16, 3353 VJ te Papendrecht

Aanmelding
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, dan kan dat via het e-mailadres: n.de.vries@rivas.nl.

Wanneer?
Van 24 maart 2016 19.45 uur tot 21 april 2016 21.30 uur
Organisator
CJG
n.de.vries@rivas.nl
Locatie:
CJG-gebouw, Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.