Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Natuurbegeleider

Cursus Natuurbegeleider

De NVWA is hard op zoek naar mensen die mee willen helpen bij de uitvoering van de basisschoolprogramma’s en andere kinderactiviteiten. Om goed voorbereid te zijn, geven wij een cursus Natuurbegeleider. We starten op dinsdagavond 15 maart. De cursus bestaat uit 6 dinsdagavonden  van 19.30-21.30 uur en drie zaterdagochtenden van 09.30-12.00 uur.

Wanneer?
Van 15 maart 2016 19.30 uur tot 19 april 2016 21.30 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.