Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontdekkingsreiziger, biologe en schrijfster Arita Baaijens

Ontdekkingsreiziger, biologe en schrijfster Arita Baaijens

Op uitnodiging van de sectie Letteren van de CRP komt op woensdag 30 maart Arita Baaijens naar de bibliotheek Papendrecht.
Haar lezing gaat over haar recent verschenen boek "Zoektocht naar het paradijs". In dit boek verhaalt zij over haar trektocht te paard door het Altajgebergte in het zuidwesten van Siberië op zoek naar Shambhala; een legendarisch paradijs dat zich in deze contreien zou bevinden.

Onvermoeibaar trekt Arita te paard over besneeuwde bergen en door donkere wouden waar wolven en beren wonen. Onderweg ontmoet ze keelzangers, stoere herders, biologen, sjamanen, kluizenaars, professoren en profeten, maar het paradijs blijft onvindbaar, zelfs na jaren zoeken. Maar de zoektocht naar het paradijs zet haar leven weer op de rails.

Arita spreekt over de kracht van focus en motivatie en hoe je angst kan omzetten in positieve kracht. Volgens haar is het de kunst om te leven op de rand van het mysterie.

Deze lezing is zeker een aanrader voor avontuurlijke en fantasierijke mensen die tevens van reizen houden. Voor mensen die er werkelijk op uittrekken of die meereizen in verhalen die anderen schrijven.
Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek van Papendrecht voor € 7,50.
Op de avond zelf is de bibliotheek open vanaf 19.30 uur, de lezing begint om 20.00 uur.

Wanneer?
30 maart 2016 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Culturele Raad PapendrechtCRP
Locatie:
Bibliotheek (Markt 2)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.