Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Assertiviteitstraining

Start Assertiviteitstraining

Training voor inwoners van de gemeenten Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht.
De afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk van Rivas Zorggroep start dit voorjaar bij voldoende aanmeldingen de volgende trainingen / cursussen.

Op woensdag 30 maart 2016 maart start een assertiviteitstraining voor mensen van 25 jaar en ouder. De training wordt gedurende tien weken gegeven in Papendrecht, Seringenstraat 16 van 19.00 uur tot 21.00 uur.

De assertiviteitstraining is bedoeld voor mensen die verlegen en/ of onzeker zijn, moeite hebben met het geven van hun mening of gevoelens van verdriet of boosheid opsparen. De moeilijkheden die mensen hierdoor ervaren kunnen van grote invloed zijn op hun leven. Tijdens de training praten de deelnemers hierover en worden oefeningen gedaan. Op deze wijze leert men grenzen te stellen en om te gaan met kritiek, waardoor het zelfvertrouwen en het zelfrespect kunnen groeien.

Aanmelden voor deze training kan bij het Centrum voor Jeugd en gezin en Rivas Zorggroep dagelijks tussen 8.30 en 17.00 uur, bereikbaar via het telefoonnummer: 078 644 5200. De training start bij voldoende deelname en er zijn geen kosten aan verbonden. De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers.

Wanneer?
30 maart 2016 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
CJG en Rivas Zorggroep
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.