Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Pieter van Heest

Expositie Pieter van Heest

In het Natuurcentrum exposeert momenteel Pieter van Heest. Geboren in Vlaardingen 1948.

Na zijn vioolstudie aan het Rotterdams Conservatorium, werkzaam als muziekagoog bij de Merwebolder in Sliedrecht en de Lingebolder in Leerdam. Naast dit werk heeft hij zich bezig gehouden met beeldende kunst, schilderen, houten beelden en het ontwerpen van muziek instrumenten.

De meeste schilderijen die nu in het natuurcentrum getoond worden, hebben als onderwerp: "Het landschap rond Asperen", de vorige woonplaats van de kunstenaar.

Mocht u interesse hebben in een van de schilderijen dan kunt u contact opnemen met het Natuurcentrum. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van het Centrum, en tot ongeveer eind Maart 2016.

Wanneer?
Van 8 februari 2016 00.00 uur tot 28 maart 2016 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
0184-412618
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.