Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Passiestonden in de Sionskerk in Papendrecht

Passiestonden in de Sionskerk in Papendrecht

In de stille week voor Pasen worden er in de Sionskerk weer Passiestonden georganiseerd. Het thema dit jaar is: Wij hebben een grote Hogepriester. We zullen daarbij stilstaan door gedeelten te lezen uit de Hebreeën brief. De muzikale begeleiding ligt in handen van organisten en solisten uit de hervormde gemeente.

De Passiestonden hebben een ingetogen en sober karakter, dat betekent dat wij u vragen om in stilte de kerk binnen te komen en zonder te praten een plekje te zoeken. Zonder verdere aankondiging volgen we dan de liturgie. Daarna verlaat iedereen weer in stilte het gebouw.

Deze Passiestonden kunnen ook voor u mooie, inhoudsvolle momenten zijn ter voorbereiding op Goede Vrijdag en Pasen. We nodigen u dan ook van harte uit om D.V. 21 t/m 24 maart van 19.30 tot 20.00 uur de Passiestonden in de Sionskerk aan de Rubensstraat 35 in Papendrecht bij te wonen!

De kerkdeuren gaan om 19.15 uur open. De toegang is gratis.

Wanneer?
Van 21 maart 2016 19.30 uur tot 24 maart 2016 20.00 uur
Organisator
Hervormde Gemeente in Papendrecht
078-6453481
clarinelindhout@hotmail.com
Locatie:
Sionskerk, Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.