Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag van de Zorg (in de Markt)

Open Dag van de Zorg (in de Markt)

De Markt opent zaterdag 19 maart haar deuren tijdensde landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn tussen 13.00 en 15.30 uur welkom op deze Rivas-locatie aan de Markt 24 in Papendrecht. Zij krijgen deze dag meer informatie over het Rivas-pension, huur- appartementen met zorg en de thuiszorg.

Huurappartementen met zorg
Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om de huurappartementen met zorg te bezoeken. ‘Mensen wonen nog zelfstandig in een appartement, maar met zorg in de buurt’, verduidelijkt Marga van der Pijl, teamleider bij Rivas. ‘Men betaalt de huur voor het appartement zelf en waar nodig wordt de zorg, los van het wonen, geregeld.’

Rivas-pension
Tijdens de open dag kunnen bezoekers de gemeubileerde Rivas-pensions van binnen bekijken en hier informatie over ontvangen. In het Rivas-pension kan men tijdelijk terecht, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of tijdens de vakantie van een mantelzorger.

Thuiszorg en overige activiteiten
Ook voor vragen en meer informatie over bijvoorbeeld De Markt als wijkcentrum en thuiszorg van Rivas kan iedereen terecht in De Markt. Zo is er informatie verkrijgbaar over thuiszorg, personenalarmering en maaltijdservice. Daarnaast kunnen bezoekers binnenlopen bij de Rivas Leef&-winkel. Hier zijn zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen te leen, te huur en te koop; voor ouderen, maar ook voor (aanstaande) ouders. De medewerkers geven graag meer informatie over de mogelijkheden en een persoonlijk advies.

Wanneer?
19 maart 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Woonzorgcentrum De Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.