Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Crescendo -> #Helden

Crescendo -> #Helden

Vandaag zal het A-orkest van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht een spetterend concert geven in Theater de Willem in Papendrecht: #Helden! Onder leiding van dirigent Willem van Zee zorgen Crescendo's eigen helden voor een fantastische avond uit voor jong en oud.

Het avondvullende programma van #Helden zit boordevol met de mooiste muziek. In o.a. Windows of the World, Rococo Concerto en Fleodrodum komen fantastisch mooie solo's voor, die uitgevoerd worden door Crescendo's eigen muzikale helden van het A-orkest. Daarnaast staat ook Chaos Theory op het programma, een uniek muziekstuk voor solist op elektrische gitaar met orkestbegeleiding.

#Helden vindt plaats in de mooie zaal van Theater De Willem. Het concert begint om 20:00 uur en de zaal gaat open om 19:15 uur. Wees op tijd binnen, want Crescendo's enthousiaste jeugdleden zorgen voor een leuk voorprogramma vanaf 19:30 uur. De entree voor het concert is EUR 9,- per persoon en jeugd t/m 16 jaar betaalt slechts EUR 5,-. Bij een reservering van 10 kaartjes of meer krijgt u het 10e kaartje gratis, dus zegt het voort!

Entreekaarten zijn op 19 maart verkrijgbaar bij de kassa van Theater de Willem. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje in de zaal, reserveer dan nu alvast online uw kaarten. De kaarten worden dan op 19 maart voor u klaargelegd bij de ingang van de zaal, waar u deze contant kunt afrekenen.

Wanneer?
19 maart 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.