Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Matthäus Passion van J.S. Bach bwv 244

Matthäus Passion van J.S. Bach bwv 244

Concert door het Golden Circle Ensemble, 18 maart  2016 in de Bethlehemkerk in Papendrecht.

Vrijdag18 maart van 20.00-21.15 uur is er in de Bethlehemkerk in Papendrecht een concert van het Golden Circle Ensemble. Op deze avond zal het Golden Circle Ensemble de Matthäus Passion van Bach uitvoeren. Dit concert zal de highlights van deze Passion ten gehore brengen, de mooiste stukken zullen gezongen en gespeeld worden in iets meer dan een uur.

Het Golden Circle Ensemble is een ensemble dat bestaat uit jonge mensen (studerend of net afgestudeerd aan een conservatorium). Bijzonder aan het ensemble is dat het samengesteld is uit vele nationaliteiten die samensmelten in de gezamenlijke taal die muziek heet. Met elkaar proberen zij u te laten voelen wat muziek met u kan doen en daarvoor zijn de aria’s en koorwerken, die zonder koor, maar met alleen deze solisten gezongen worden, uitermate geschikt. Kom ervaren dat deze zangers u tot in het hart kunnen raken.

John Bakker is de dirigent van dit ensemble. John werkt als “director of music” bij de Amerikaanse Protestantse Kerk te Den Haag. De vaste organist van het ensemble is André de Jager die meerdere koren in de regio begeleidt. De violist Leonid Nikishin zal ook een prachtige bijdrage aan dit concert leveren.

Het concert van het Golden Circle Ensemble vindt plaats op vrijdag 18 maart 2016 in de Bethlehemkerk, Van der Palmstraat 1, Papendrecht. De deuren gaan open om 19.30 uur. Het concert start om 20.00 uur. Kaarten zijn aan de deur te koop voor 15 euro per volwassene en 5 euro per kind. Daarnaast zijn de kaarten voor 12,50 euro per stuk en 4 euro voor kinderen te bestellen via onderstaand emailadres.

Wanneer?
18 maart 2016 van 20.00 tot 21.15 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
reservering@goldencirclesmp.nl
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.