Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sing-In

Sing-In

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Papendrecht organiseert op dinsdagochtend 15 maart een Sing-In. Deze gratis bijeenkomst, die verzorgd wordt door twee docentes van Cultuurcentrum ToBe, is bedoeld voor (groot)ouders/verzorgers met hun (klein)kind(eren) van 0-4 jaar.

Het thema ‘Voorjaar' staat centraal.
Deze editie van de Sing-In is een muzikaal feestje met een christelijk tintje. Onder begeleiding van een muziekdocente worden er bekende liedjes gezongen, die vaak in de herinnering wat zijn weggezakt. Opfrissen van het geheugen kan ervoor zorgen dat de liedjes weer een plaats binnen het gezin veroveren. Daarnaast is er aandacht voor beweging in de vorm van spel & dans en wordt er gespeeld op instrumenten.

De Sing-In vindt plaats in peuterspeelzaal Het Koningskind aan de Van der Palmstraat 8 in Papendrecht. U kunt zich aanmelden door telefonisch contact op te nemen met het CJG: Zie onderstaand telefoonnummer. Deelname is gratis.

Wanneer?
15 maart 2016 van 10.45 tot 11.30 uur
Organisator
Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)
078 644 52 00
Locatie:
Peuterspeelzaal Het Koningskind
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.