Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Passie/Paasconcert Koor Asaf

Passie/Paasconcert Koor Asaf

Op 12 maart a.s. hoopt het Christelijk Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht een Passie/ Paasconcert te geven in de Bethlehemkerk te Papendrecht.

Tijdens dit concert worden de luisteraars door middel van woord, beeld en muziek meegenomen via de schepping, de zondeval, de belofte van de Messias, Zijn geboorte en Zijn leven op aarde, om daarna stil te staan bij Zijn lijden en sterven en tenslotte met elkaar het wonder van de opstanding te vieren

Naast het genoemde koor zal medewerking worden verleend door het Christelijk Regiokoor Adonai Waddinxveen o.l.v. Peter Burger en de muzikale begeleiding is in handen van André van Vliet (orgel) en Severin van Dijk (fluit). Dirigent Hans van Blijderveen heeft de algehele leiding.

De kerk is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Kaarten a € 6,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Sjaloom te Papendrecht of via email: reservering@asafpapendrecht.nl  Aan de zaal kosten de kaarten € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Het koor heeft nog dringende aanvulling nodig van mannenstemmen. Daarom worden mannen die graag zingen opgeroepen op maandagavond 20.00 uur vrijblijvend een repetitie bij te wonen in de bovenzaal van ‘De Ark’, Rubensstraat 35 Papendrecht. Zij kunnen dan nog meezingen op de geplande Kerstzangavonden in ‘De Doelen’ te Rotterdam, waar alle koren van Hans van Blijderveen hun medewerking zullen verlenen. Voor info kunt u contact opnemen met Ina ’t Jong via onderstaande contact gegevens.

Wanneer?
12 maart 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Christelijk Gemengd Koor Asaf
078-6159475
asafpapendrecht@upcmail.nl
Locatie:
Bethlehemkerk aan de vd Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.