Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

FrankandtheClub in de Trap Af

FrankandtheClub in de Trap Af

De Papendrechtse band FrankandtheClub speelt zaterdag 12 maart as in de Trap Af (Papendrecht). De band zal voor het eerst aantreden in de nieuwe line-up (met drummer Ruud Lommerse ). Volgens insiders geeft hij de band een enorme nieuwe boost aan energie. Dat belooft dus wat.

Als support-act en special guest zal de Papendrechtse singer/songwriter Francesco Daniel de avond openen. Later in de tweede set van de band zal Francesco als gast ook nog aantreden en een aantal songs zingen. De deur gaat om 20.00 uur open en de entree is gratis.

FrankandtheClub is een initiatief van de Papendrechtse zanger/gitarist Frank de Boer. Eind jaren 80 en begin jaren 90  releasde hij twee albums onder die naam (Balance en To the place of all places). Sinds 2013 treedt de band onder deze naam weer op (met nu zelfs weer 2 orginele bandleden naast Frank !).

FrankandtheClub legt zich toe op rock,soul,funk en bluesy covers (uit vooral de 70-ties). De band doet dat wel op geheel eigen wijze (met veel overtuiging en passie). Naast de twee goede solo-stemmen van Frank en Rob Braams valt direct het puike gitaarwerk van Michel Vigelius op. Met het aantrekken van drummer Ruud Lommerse is de basis (met Hans Visser als rots in de branding) strak, energiek en dynamisch te noemen. Kortom een heerlijke band voor de echte muziekliefhebbers.

Het repertoire bevat o.a. songs van; CCR, Police, Toto, Al Green, Frog, Eric Clapton, Wild Cherry, Stretch, Doobie Brothers, Stevie Wonder en Little River Band.

Vrijdag 11 maart (de avond voor het optreden in de Trap Af )is de band te gast bij Papendrecht Fm (fm 105) bij het programma SIJBRAND SOUL&JAZZ (tussen 22.00 en 00.00 uur) voor een interview en een mini acoustic optreden.

Verder treedt de band 26/03/2016 op in de Popcentrale in Dordrecht (met special guest Door Visser) en op 09/04/2016 in theater de Willem in Papendrecht (foyer tijdens de afterparty van het theaterconcert van the Bootleg Sixties). Kijk voor meer info op www.facebook.com/frankandtheclub en www.frankandtheclub.nl

Wanneer?
12 maart 2016 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Oud Bruin Cafe 'De Trap Af'
info@cafedetrapaf.nl
Locatie:
Westeind 76
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.