Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuurfoto’s uit het hoge noorden.

Natuurfoto’s uit het hoge noorden.

In het uiterste noorden van Europa duren de winters langer en begint het voorjaar een stuk later dan bij ons in Nederland. De natuur is er echter adembenemend mooi, en veel  vogelsoorten die in deze streken voorkomen zien er schitterend uit.

Op donderdag 3 maart presenteert de bekende natuurfotograaf Arie Ouwerkerk een serie over de winter en het voorjaar in Noord-Finland en Noorwegen. Arie Ouwerkerk  is geboren en getogen in de Alblasserwaard, maar tegenwoordig woont hij vanwege zijn werk op Terschelling.

De lezing wordt gehouden bij Natuur- en Vogelwacht ‘de Alblasserwaard’ en begint om 19.30u. De toegang is €2,50.

Foto: Arie Ouwerkerk.

Wanneer?
3 maart 2016 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.