Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Jheronimus Bosch

Lezing Jheronimus Bosch

Op woensdagmiddag 2 maart kan men bij Volksuniversiteit Papendrecht een lezing bijwonen over de schilder Jheronimus Bosch. In tegenstelling tot het serene werk van zijn tijdgenoten gaat het fantastische werk van Bosch over angst, afschuw,  zonde en rampspoed.

Vanaf 13 februari 2016 opent één van de mooiste exposities van Jeroen Bosch in het Noordbrabants Museum in den Bosch. Maak tijdens deze lezing kennis met het werk en het leven van Jeroen Bosch.

De lezing kost € 22,50. Inschrijven kan via onderstaande contactgegevens.

Wanneer?
2 maart 2016 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
078-6154764
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.