Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Struinen door het Alblasserbos

Struinen door het Alblasserbos

Vandaag organiseert de IVN-werkgroep van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA) een struintocht door het bos voor kinderen in de basisschool leeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. De ochtend start om 10.00 uur bij het Streeknatuurcentrum Alblasserwaard (SNCA) en duurt ongeveer 2 uur.

Tijdens de winter toch al het voorjaar ontdekken? We maken een wandeling in het bos en gaan op zoek naar nesten van vogels, bomen die al gezwollen knoppen hebben, kleine diertjes die weer gaan leven, bloemen die bloeien en nog veel meer.

De kosten bedragen € 2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, met naam en leeftijd kind, via email.

Het SNCA ligt nabij het Alblasserbos. Telefoon: 0184-412618. Voor meer informatie zie de website.

Wanneer?
24 februari 2016 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
scholen@nvwa.eu
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.