Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Happy Valentine

Happy Valentine

Vandaag vieren de winkeliers van winkelcentrum Westpolder de dag van de liefde: Valentijnsdag!
Van 12.00 - 16.00 uur loopt er een "tastemodel" rond. Zij deelt naast allerlei lekkers, lootjes uit waarmee een prachtig boeket en een ontbijtpakket te winnen valt. Kortom: genoeg reden om op deze dag langs te komen.

Wanneer?
13 februari 2016 van 12.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Winkelcentrum Westpolder aan de Jan van Goyenstraat
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.