Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst “Oriëntatie op Vrijwilligerswerk”

Bijeenkomst “Oriëntatie op Vrijwilligerswerk”

Mensen die vrijwilligerswerk doen weten hoe leuk het is. Het nuttig bezig zijn, waardering en voldoening, iets voor anderen betekenen, sociale contacten opdoen, actief blijven, nieuwe (werk) ervaringen opdoen of uiting geven aan religieuze of politieke overtuigingen. Vrijwilligerswerk is leuk en leerzaam. Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk maar u weet nog niet wat er bij u past en waar vrijwilligerswerk kan worden gedaan?

Kom dan naar de bijeenkomst “Oriëntatie op Vrijwilligerswerk" op donderdag 4 februari van 14.00 - 15.30 uur naar BWI, P.S. Gerbrandystraat 31 Papendrecht. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de medewerkers van het vrijwilligerssteunpunt Papendrecht (onderdeel BWI). Na de bijeenkomst heeft u een duidelijk beeld van wat vrijwilligerswerk is, wat het kan bieden en op welke wijze u daar zelf een rol in kan spelen. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen.

I.v.m. de beschikbaarheid graag van te voren aanmelden. Voor inlichtingen en opgave kunt u 's ochtends op werkdagen contact opnemen met Pauline van der Kraan/ Judith van Gulik, BWI op onderstaand telefoonnummer of email.

Wanneer?
4 februari 2016 van 14.00 tot 15.30 uur
Organisator
Pauline van der Kraan (BWI)
615 47 41
info@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.