Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Voorlezen aan je ukkie

Workshop Voorlezen aan je ukkie

De Bibliotheek Aanzet in Papendrecht organiseert in samenwerking  met het Centrum voor Jeugd en Gezin en Papendrecht een workshop voor (groot)ouders/verzorgers  van (klein)kind(eren) met de leeftijd van 0-4 jaar. Uiteraard zijn de kinderen zelf ook welkom. Tijdens de workshop leer je hoe je je baby kan voorlezen en waarom het zo belangrijk is
.   
Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, is vaak een knus moment en versterkt de band met je baby. Maar voorlezen is ook goed voor de ontwikkeling van je ukkie. Kinderen die als baby zijn voorgelezen, zijn op latere leeftijd beter in taal en hebben meer succes op school.   Tijdens de interactieve workshop Voorlezen aan ukkies ontdek je het belang van voorlezen en leer je hoe je er zelf mee aan de slag kunt.

De volgende onderwerpen komen aan bod: 
• Waarom is voorlezen zo belangrijk? 
• Welke boekjes passen bij de leeftijd van jouw kindje? 
• Hoe kun je het beste voorlezen? 

Doe mee
De workshop Voorlezen aan ukkies wordt gegeven door bibliotheekconsulenten en is het meest geschikt voor (groot)ouders/verzorgers met een (klein)kindje van 0-4 jaar oud. En de ukkies zelf zijn ook welkom!   De entree is gratis, maar reserveren via www.debibliotheekaanzet.nl of in de bibliotheek is gewenst.  

De workshop wordt gehouden op vrijdag 29 januari van 10:00 – 11:00 in de Bilbliotheek van Papendrecht.

Wanneer?
29 januari 2016 van 10.00 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Papendrecht/ CJG
Locatie:
Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.