Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Syrie

Lezing over Syrie

Syrië is een kunstmatig, op de tekentafel gecreëerd land, ontstaan na de verdeling van het Turks/Osmaanse imperium, door Engelse en Franse overwinnaars van Wereldoorlog 1. Als Frans protectoraat en vooral als zelfstandige republiek (vanaf 1946) heeft het een gewelddadige geschiedenis doorgemaakt, die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Syrië bestaat dus op de kaart.… dé Syriër bestaat niet!  Aan de huidige toestand, aan de historie en vooral aan de kunst en cultuurschatten wordt tijdens deze lezing die georganiseerd wordt door Volksuniversiteit Papendrecht aandacht besteed.

De lezing vindt plaats op woensdag 27 januari van 13.15 tot 15.45 en kost € 22,50. Inschrijving is mogelijk via de website of de telefoon.

Wanneer?
27 januari 2016 van 13.15 tot 15.45 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.