Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Opening Opnieuw & Co Papendrecht

Opening Opnieuw & Co Papendrecht

Op donderdag 21 januari 2016 gaat Opnieuw & Co Papendrecht open op het nieuwe adres Burg. Keijzerweg 22 in Papendrecht (naast Karwei). Vanaf 1 januari 2016 is de oude winkel in Papendrecht aan de Ketelweg 61 gesloten, u kunt natuurlijk wel terecht bij onze andere vestigingen.

De nieuwe winkel in Papendrecht wordt ruim 1400m2 en wordt een moderne kringloopwinkel met een ruim assortiment en lage prijzen, een echt uitje. In de feestweek van do 21 tm wo 27 januari is er van alles te doen in de nieuwe winkel. Kortingen, prijzenfestival, live muziek, schminken, meubelen pimpen ism Karwei, enzovoort,

Wanneer?
21 januari 2016 van 09.30 tot 00.00 uur
Organisator
Opnieuw & Co Papendrecht
Locatie:
Burg. Keijzerweg 22
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.