Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open podium Backstage

Open podium Backstage

Papendrecht is weer een nieuwe uitgaansmogelijkheid rijker. Na hard werken is er in de kelder van Jongerencentrum Upstairs een studio verrezen: Muziekkelder Backstage”.

Voortaan kunnen muziekliefhebbers elke zaterdagavond hier terecht om Jamsessies te houden. Erik: ”De muziekinstrumenten staan klaar, de jongelui kunnen binnenstromen”. Ook is de Muziekkelder te huur als oefenruimte voor muziekbandjes.

Het plan is ontstaan vanuit een verlangen om iets voor de jeugd te kunnen betekenen. Een plek te creëren waar de jongelui muziek kunnen maken, elk in hun eigen stijl. Zelfs de muziekinstrumenten staan al klaar. Erik Huijzer: ”De enige eis is dat de muzikanten de instrumenten met zorg behandelen, en natuurlijk ook de nodige kennis hebben deze te bespelen”.

Upstairs is bij velen bekend als koffiebar de Schor, waar vroeger wel 150 jongens en meisjes op af kwamen. Tijden en uitgaansgelegenheden veranderen, en met dat gegeven in het achterhoofd is enkele jaren geleden de bovenverdieping van jongerencentrum Upstairs omgebouwd tot een gezellig honk, en nu is dus “Muziekkelder Backstage” ontstaan.
Samen met zoon Rick, vrienden en bestuursleden van Upstairs heeft men de muziekkelder tot stand gebracht, onder de bezielende leiding van Erik, en dankzij de nodige sponsoring.

Welke muziekinstrumenten zijn er in muziekkelder Backstage te vinden?
Erik: “een drumstel, synthesizers, een piano, verschillende gitaren met versterkers, een mengtafel, microfoons. Kortom, alles wat nodig is voor een coole avond”. Hij besluit met: “Zelf leven we vanuit de christelijke identiteit, dat is geen vereiste om te gast te zijn. Christen-zijn is een “lifestyle”, we verwachten dat de gasten dat respecteren.

Wanneer?
Van 17 mei 2014 21.00 uur tot 1 januari 2016 00.00 uur
Organisator
Jongerencentrum Upstairs
Locatie:
Bosch 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.