Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Teken-/Schilderles

Teken-/Schilderles  

Meriska van Hof geeft sinds donderdag 15 januari 2015 weer teken- en schilderlessen voor alle leeftijden in ons gezellige appartement in de Trompstraat 20 te Papendrecht. De lessen zijn op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur.

Meriska geeft les in een klein groepje van 3-6 leerlingen, ieder krijgt zo voldoende persoonlijke begeleiding. Gratis proefles met mijn materialen. Later dien je zelf je teken- en schildermaterialen mee te nemen. Het minimum aantal deelnemers is drie.

Tijdens de schoolvakanties is er geen les.

Er is voldoende parkeergelegenheid. De koffie met versnapering staat klaar.
De kosten bedragen € 6, - per persoon per les, contant te voldoen tijdens de les.
Je kunt je opgeven per e-mail of telefoon zie contact. Vooraf aanmelden verplicht, met naam, adres en telefoonnummer.

Er wordt gebruik gemaakt van de volgende materialen:
Acrylverf, pastel en kleurpotlood. Je kunt kiezen uit verschillende opdrachten.

Wanneer?
Van 15 januari 2015 19.00 uur tot 1 januari 2016 20.30 uur
Organisator
Meriska van Hof
Locatie:
Trompstraat 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.