Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Chill-Inn in De Laaght

Chill-Inn in De Laaght

Het jongerenwerk van Interval start vanaf dinsdag 9 april weer met een Chill-Inn. Dit keer zijn jongeren van 12 t/m 19 jaar welkom in de voormalige kantine van sporthal de Laaght. De jongeren kunnen chillen, tafelvoetballen, op de play-station spellen doen of een film kijken.

Voor meer informatie kan je één van de jongerenwerkers van Interval bellen

Chandre Nandoe (06-38823574)
Bryan Pereira (06-10367332)
Wanneer?
Van 9 april 2013 19.00 uur tot 31 december 2015 21.30 uur
Organisator
Interval
Locatie:
Douwes Dekkerlaan 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.