Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Chill-inn de Laaght

Vanaf vanavond (maandag 21 oktober) start het jongerenwerk van j.c. Interval weer met een Chill-inn voor jongeren. In de voormalige kantine van sporthal de Laaght kunnen jongeren dan weer elke maandag- en donderdagavond (tussen 19.30 en 21.45 uur) terecht. Er is de mogelijkheid om te tafelvoetballen, spellen te spelen op de Playstation, een film te kijken of om gewoon te chillen. De toegang is geheel gratis. Er is altijd een jongerenwerker aanwezig tijdens de openstelling. Met de openstelling van de Chill-inn de Laaght biedt het gemeentelijk jongerenwerk nu drie avonden (op woensdagavond is er Voetbalinloop in sporthal de Kooy tussen 20.oo en 22.00 uur) met alternatieven voor jongeren om in de herfst en winter ‘binnen’ activiteiten te doen. Voor meer info over de Chill-inn en de Voetbal-inloop kunt contact opnemen met Frank de Boer (coördinator jeugdcentrum Interval ; 078-7706385).

Wanneer?
Van 24 oktober 2013 19.30 uur tot 31 december 2015 21.45 uur
Organisator
J.C. Interval
078-7706385
Locatie:
Kantine van Sporthal de Laaght
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.