Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wandelen met Wijkbewoners

Wandelen met Wijkbewoners

Iedere 1e en 3e dinsdag van de maand wordt er gewandeld. Om de 2 weken wordt er een andere route gewandeld. De start vindt plaats om 19.30 uur in de Oostpolder bij de MCD, Kombuis 1.

Heeft u ook interesse om met ons mee te wandelen? U kunt zich bij Ria Witte aanmelden op het e-mailadres Deelname is gratis. Ook kunt u via dit e-mailadres uw vragen stellen. Vergeten aan te melden? géén probleem kom dan gewoon naar de verzamelplaats. Bij Supermarkt MCD in de Oostpolder.

Woont u niet in de Oostpolder of De Kooy? Géén probleem. Of kent u vrienden of familie die graag mee willen wandelen? U bent allen van harte welkom om met ons mee te wandelen

Wanneer?
Van 1 september 2015 19.30 uur tot 15 december 2015 21.00 uur
Organisator
Wandelen Oostpolder
wandelenoostpolder@outlook.com
Locatie:
Oostpolder
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.