Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schilderlessen Atelier Riemeg.

Schilderlessen Atelier Riemeg.
Op donderdagmiddag 12 november start een korte cursus schilderen. De cursus bestaat uit 5 lessen van 14.00-16.00 uur in De Kooyker [Pieter Zeemanlaan 37a]. Wie nog nooit heef geschilderd, kan op deze middagen kennismaken met diverse materialen om zodoende erachter te komen waar men het liefst mee werkt. Acryl, olieverf of aquarel. Kosten: 55,-- excl. Materialen. Aanmelden/info:Riet Meyer- van Griensven.
Http://beeldhouwenenschilderen.weebly.com Griensven, 06-17490971.

Wanneer?
Van 12 november 2015 14.00 uur tot 10 december 2015 16.00 uur
Organisator
Atelier Riemeg
Locatie:
Peter Zeemanlaan 37a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.