Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PPD Arts

PPD Arts

Talenten opgelet! Ben jij een muziekproducer, Spoken Word artiest, singer-songwriter, zanger(es), danser, kunstenaar (tekenen, schilderen), filmmaker of filmeditor? Meld je dan nu aan voor PPD Arts bij Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl.

Onder begeleiding van een professional wordt er een documentaire gemaakt waarin verschillende kunstvormen bij elkaar komen. Het is aan de deelnemers hoe ze hier invulling aan geven.

Dus wil jij jezelf verder ontwikkelen of gewoon zin om mee te doen aan een leuk project? Meld je dan aan vóór 1 oktober bij Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl. Hier kan je tevens terecht voor eventuele vragen of meer informatie.

PPD Arts vindt plaats op 11 oktober, 18 oktober, 25 oktober, 1 november, 15 november, 22 november en 29 november.

Wanneer?
Van 11 oktober 2015 13.00 uur tot 29 november 2015 17.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.