Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sijbrand Soul & Jazz Live

Sijbrand Soul & Jazz Live

Interval organiseert samen met RTV Papendrecht een unieke avond. Op deze avond vindt er een speciale radio-uitzending plaats van het programma Sijbrand Soul&Jazz. Dit keer presenteert Sijbrand op locatie (in Interval) zijn (wekelijkse) radio-show, die vooral bekendheid geniet bij de echte muziekliefhebbers in ons dorp. Uiteraard is deze speciale aflevering ook gewoon thuis te beluisteren (tussen 21.00 en 01.00 uur op fm 1.05) maar het is natuurlijk veel leuker om dit allemaal live mee te maken! Tijdens de show is er ook live music.

Wanneer?
Van 27 november 2015 20.00 uur tot 28 november 2015 01.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.