Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop: Filmen en monteren met de Gopro

Workshop: Filmen en monteren met de Gopro

Op zaterdag 28 november van 10.00 tot 14.00 uur organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een workshop waarin men leert te filmen en te monteren met een GoPro-camera.

GoPro is de merknaam van de populaire compacte camera, waarmee men tegenwoordig op een helm skiet, mee duikt of met een selfiestick opnamen maakt bij een stedentrip.

Er is een breed scala aan mogelijkheden. Men leert o.a. waar de accessoires voor dienen, hoe men goede shots kan maken, hoe men 3D kan filmen en hoe men de beelden kan bewerken met geluid en teksten. Op de website www.vupapendrecht.nl vindt men meer informatie over deze workshop en kan men direct inschrijven.
 

Wanneer?
28 november 2015 van 10.00 tot 14.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.