Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fancy Fair

Vandaag is iedereen welkom bij de jaarlijkse Fancy Fair in zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht. Bezoekers kunnen genieten van diverse activiteiten zoals enveloppen trekken. Daarbij is er in de middag muzikale begeleiding van De Bretelboys.

Diverse activiteiten
‘Bezoekers kunnen tussen 10.30 en 12.00 uur op de foto met Sinterklaas en Zwarte Piet en daarnaast rondkijken bij de verschillende kraampjes’, vertelt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Waalburcht. Bezoekers hebben de gelegenheid om hun geluk te beproeven bij het rad van avontuur en er zijn kraampjes met zelfgemaakte jam en stoofperen.

Wie liever geniet van een lekkernij of muziek, hoeft zich geen moment te vervelen. ‘Ook daar is aan gedacht: met koffie, thee, fris en nog veel meer is het goed toeven op de Fancy Fair’, vervolgt Marianne. ‘Tijdens het koffiedrinken en het rondsnuffelen zorgen de Bretelboys ’s middags voor vrolijke muziek.’

Tovertafel
Net als andere jaren komt de opbrengst van de Fancy Fair ten goede aan activiteiten voor de bewoners van De Waalburcht. Marianne: ‘Dit jaar zal de opbrengst gebruikt worden voor de Tovertafel.’ Ouderen met dementie zijn grote delen van de dag passief en ondernemen zelden actie. Dit willen we graag tegengaan, omdat het de achteruitgang van hun fysieke, mentale en emotionele welbevinden versnelt. De Tovertafel is hier een creatieve uitkomst voor. Het is een nieuw spelconcept dat bestaat uit lichtanimaties die worden geprojecteerd op de tafel. Het stimuleert de ouderen om te bewegen.

Meer informatie
Bezoekers van de Fancy Fair zijn op zaterdag 28 november van harte welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur in zorgcentrum De Waalburcht aan Kleine Waal 6 in Papendrecht. Toegang is gratis.

Wanneer?
28 november 2015 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
De Waalburcht aan de Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.