Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond kinderbijbels en dagboeken

Vanavond organiseert Sjaloom, chr. boeken & muziek, Veerpromenade 18 in Papendrecht een informatie avond over kinderbijbels en dagboeken. Vaak horen wij de volgende vraag in onze winkel: Wat is nu een goede kinderbijbel? Of wat voor dagboekje kunnen wij thuis gebruiken?

Daarom organiseren wij een informatieavond, waarin wij u kennis willen laten maken met de diverse kinderbijbels en dagboeken die er momenteel zijn. Heeft u nu al vragen welke u graag beantwoord zou zien op deze avond? Wij horen het graag van u, dan kunnen wij het meenemen in ons verhaal.

Vanaf 19.45 is er inloop met koffie of thee. De avond is gratis, maar wel graag opgeven via info@sjaloom.org.

Bent u niet in de gelegenheid om naar deze avond te komen? U bent natuurlijk van harte welkom in de winkel tijdens de gebruikelijke openingstijden. Ook kunnen wij een keer bij u in de kerk/gemeente/op school zo'n avond voor u verzorgen.

Waar?
•    Sjaloom chr. boeken & muziek
•    Veerpromenade 18
   
Wanneer?
24-11-2015 van 20:00 t/m 21:30 uur
Toegang: Gratis

Wanneer?
24 november 2015 van 19.45 tot 21.30 uur
Organisator
Chr. Boekwinkel Sjaloom
info@sjaloom.org
Locatie:
Veerpromenade 18
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.