Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Out of Control Party

Out of Control Party

Op 21 november vindt de out-of-control party plaats in JC Interval, een avond voor en door jongeren. Heb je een leuk idee voor dit feest of wil je graag meehelpen in de organisatie? Neem dan contact op met Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl.

Geniet tijdens de out-of- control party van de muziek van dj's en andere acts. Welke dj's en optredens er zijn vermelden we in oktober op de site. Dus wil je een leuk avondje uit met vrienden en lekker los gaan? Kom dan langs!

Wanneer?
Van 21 november 2015 20.30 uur tot 22 november 2015 00.30 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.