Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerkdienst Agape Christengemeente

Kerkdienst m.m.v. Agape Worshipteam o.l.v. Rick Kasanmoerawi. Spreker: br. Wicher Krabbe. Iedereen is welkom! Voor de kleinste kinderen is er kindercreche. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Wanneer?
22 november 2015 van 10.30 tot 12.00 uur
Organisator
Agape Christengemeente
0786919981
kerkenraadagapegemeente@gmail.com
Locatie:
Nieuwe Prins Florisschool, Zuidkil 53 Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.