Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintermarkt Papenhoeve

Wintermarkt Papenhoeve

Op de Wintermarkt van Kinderboerderij de Papenhoeve zijn dit jaar allerlei workshops voor kinderen met een winters thema georganiseerd. Natuurlijk zijn er ook kraampjes die leuke cadeaus en accessoires verkopen voor de winterse periode.

Vanaf deze dag is ook het formulier beschikbaar om je schoen te zetten voor het bezoek van Sinterklaas op 2 December aan de Papenhoeve.

Kijk voor alle overige informatie op de website.

Wanneer?
21 november 2015 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Kinderboerderij Papenhoeve
Locatie:
Admiraal de Ruyterweg 1A
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.