Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Concert Highlights of The Messiah

Concert Highlights of The Messiah

Vandaag is er in  de Bethlehemkerk in Papendrecht een concert van het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker. Het Golden Circle Ensemble is een ensemble dat bestaat uit jonge mensen (studerend of net afgestudeerd) van het Koninklijk Conservatorium van Den Haag of het conservatorium van Amsterdam.

Deze keer zal het Golden Circle Ensemble “Highlights” uit de Messiah ten gehore brengen. De organist André de Jager zal alles op het orgel begeleiden. Het programma bestaat uit mooie koorwerken afgewisseld met meerdere solo’s en prachtig vioolspel door Leonid Nikishin. Werken als For unto us a Child is born, And the Glory of the Lord, Hallelujah, Every Valley, Rejoice en Why do the nations maken onderdeel uit van het prachtige programma

John Bakker is de dirigent van dit ensemble. John werkt als “director of music” bij de Amerikaanse Protestantse Kerk te Den Haag. De vaste organist van het ensemble is André de Jager die regelmatig koor en samenzang begeleidt op de samenzangavonden in verschillende kerk in de regio.

Met deze concerten  waaraan zangers uit veel verschillende landen meewerken brengen  we klassieke muziek dichter bij de mensen.  De getalenteerde musici  zorgen samen door hun fantastische klankkleur voor een concert op hoog niveau. Al met al een  mooi programma, omlijst door iets lichtere muziek.

Het concert van het Golden Circle Ensemble vindt plaats op vrijdag 20 november in de Bethlehemkerk, Van der palmstraat 1, Papendrecht . De deuren gaan open om 19.30 uur. Kaarten zijn aan de deur te koop voor 12,50 euro per volwassene en 5 euro per kind. Daarnaast zijn de kaarten voor 10 euro per stuk te bestellen via reservering@goldencirclesmp.nl of via de website reservering@goldencirclesmp.nl

Wanneer?
20 november 2015 van 20.00 tot 21.15 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.