Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumconcert Asaf

Jubileumconcert Asaf

Op zaterdag 14 november 2015 hoopt het Gemengd Koor Asaf te Papendrecht haar jubileumconcert te geven n.a.v. het 70-jarig bestaan van het koor. Het wordt een bijzondere uitvoering: Ze hopen de mensen in de kerk door middel van beelden, gesproken teksten, muziek en koorzang  mee te nemen op reis door de Bijbel. Een reis die begint bij de Schepping en doorloopt tot aan Zijn wederkomst. En daar tussenin zullen vele aspecten uit het leven van Jezus worden belicht.

Natuurlijk willen ze deze geweldige boodschap aan velen doorgeven zodat ook zij erdoor geraakt zullen worden, misschien wel voor de eerste keer in hun leven….

Graag nodigen ze u en jou uit deze bijzondere avond mee te maken. In bijgaande poster staan de verdere gegevens.

Jubileumconcert in de Bethlehemkerk m.m.v.

  • Strijkorkest L’Orchestra Particulare
  • Kees Alers, fluit
  • Jolanda den Houter, hobo
  • Arjan en Edith Post, trompet
  • Gerben Lodder, vleugel
  • André de Jager, orgel

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
14 november 2015 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Christelijk Gemengd Koor Asaf
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.