Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Intocht van Sinterklaas in Papendrecht

Intocht van Sinterklaas in Papendrecht

Zie ginds komt de stoomboot op 14 November in Papendrecht aan.

Het is weer bijna zover. Ook dit jaar zal Sinterklaas met ongeveer 100 Zwarte Pieten naar Papendrecht komen. De Sinterklaasintocht, die door Tafelronde 140 Papendrecht wordt georganiseerd, vindt plaats op zaterdag 14 november. De goedheiligman en zijn gevolg worden om 13.00 uur verwacht in de jachthaven van Papendrecht.

Sint en zijn Pieten worden welkom geheten door de burgemeester in de jachthaven van Papendrecht. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door Starlight Papendrecht, Excelsior Papendrecht, Excelsior Alblasserdam, De Merwebroertjes en de Knotkids.

Om 13.45 uur zal de Sint vertrekken voor een rondrit door het dorp.
Route: Pontonniersweg-Veerdam-Oude Veer-Veerpromenade-Weteringsingel-Muilwijckstraat-Rozenstraat-Vrijheer van Eslaan-Zonnebloemstraat-Lange Tiendweg-Kennedylaan-Platanenlaan-Espenhof-parkeerplaats winkelcentrum Wilgendonk-Kastanjelaan-Veerweg-Burgemeester Keijzerweg-Jan Steenlaan-Winkelcentrum Westpolder (verwachte aankomst 15.15 uur).

Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten hebben zoals elk jaar weer voldoende strooigoed bij zich, er zullen dus voor iedereen voldoende pepernoten en snoepgoed zijn.

Op zaterdag 14 november om 13.00 uur is het dus weer zo ver en meert de Sint aan in de jachthaven van Papendrecht. Vanuit de haven gaat Sinterklaas te paard via de Pontonniersweg naar de Bosch. Om 15.30 eindigt de intocht bij het winkelcentrum Westpolder.

Op het bovenstaande kaartje vind je de exacte route. Mogelijk ondervindt u enige verkeersoverlast van de intocht. Wij vragen u rekening hiermee te houden.

Wanneer?
14 november 2015 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Tafelronde 140
Locatie:
Jachthaven
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.