Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Michael Brooks: 13 keer onverklaarbaar

Michael Brooks: 13 keer onverklaarbaar

Er moet een tijd geweest zijn dat men dacht dat alles wel zo'n beetje in kaart gebracht was. Met name de wis- en natuurkunde was compleet. Je kunt ook verbluft staan van de vooruitgang van de moderne wetenschap over de kosmos.

Dan is daar plotseling een boek van Michael Brooks dat aankomt met een aantal onopgeloste raadsels van dit moment. Heel grote. Het heet: '13 keer onverklaarbaar', uitgeverij Veen Magazines. ISBN 978 90 8571 399 9

Dit boek gaan we samen lezen en bespreken, wellicht doen we ze niet alle 13, maar een selectie

Aanmelden en informatie: ds. Jan Anne Bos.
bosjananne@gmail.com of tel. 6152662.

Wanneer?
11 november 2015 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.