Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Etiketten onder de loep

Temidden van de overvloed aan voedsel in onze welvaartsmaatschappij is het wel eens moeilijk om een verstandige keuze te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze u leveren aan energie en voedingsstoffen.

Etiketten van voedingsmiddelen bevatten veel informatie. Maar het is vaak moeilijk te begrijpen. Wat betekenen die E-nummers? En waar moet u op letten bij het suiker- of vetgehalte? Dit alles komt aan bod tijdens de workshop Etiketten onder de loep.

Deelname is geheel gratis. Opgeven kan via de website.

Wanneer?
10 november 2015 van 11.00 tot 12.30 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
De Zorgmolen, Poldermolen 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.