Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

DJ Terugkomdag

DJ Terugkomdag

Dj's uit Papendrecht opgelet. Op zondag 8 november heeft Interval de DJ Terugkomdag georganiseerd. Deze dag is speciaal voor oud dj-cursisten maar ook voor ander Papendrechts dj-talent tussen de 12 en 23 jaar.

Tijdens deze dag kun je deelnemen aan een workshop maar ook is het mogelijk om vrij te draaien op een professionele set (Pioneer 2000 en de DJM 900). Daarnaast kunnen dj's met elkaar ervaringen en kennis uitwisselen en elkaars projecten checken. De dag is gratis toegankelijk.

Interesse? Meld je aan voor 29 oktober bij Chandre Nandoe, c.nandoe@papendrecht.nl.

Wanneer?
8 november 2015 van 12.00 tot 18.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
De Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.