Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Popkoor A Lot of Blast!

Popkoor A Lot of Blast!

Om het jaar organiseert ieder popkoor een eigen concert en iedere keer wordt gestreefd naar het laten horen van een nieuw repertoire. Geen enkel concert is hetzelfde! De ruim 60 zangers en zangeressen van popkoor Sliedrecht hebben een gemeenschappelijke passie voor muziek en theater en in Gerard Treffers een dirigent-zangcoach die al die mensen met aanstekelijk enthousiasme laat zingen

Eerder was popkoor Sliedrecht, naast kleinere gelegenheidsoptredens, te horen in Theater ‘de Lockhorst’ in Sliedrecht en in 2013 in Theater ‘De Willem’ in Papendrecht waar zij steeds zorgden voor een uitverkochte zaal voor zeer enthousiast publiek. Zaterdag 7 november is de dag waarop Popkoor Sliedrecht kiest voor een unieke samenwerking voor haar concert. Het alom geprezen Big Band Blast! Onder de inspirerende leiding van Nils van Haften gaat samen met het popkoor een variëteit van swing, ballad, latin en jazznummers ten gehore brengen.

Een gedreven orkest, op vele podia gesignaleerd en altijd opgevallen.Een tipje van de sluier: Solisten Suzanne Jansen en Marieke den Otter, een groovende ritmesectie, wervelende saxen, geoliede trombone’s , een snijdende trompetsectie en ruim 60 vocalisten zorgen voor een muzikale explosie! Kom kijken, kom luisteren en laat u verrassen op zaterdag 7 november 2015. Kaarten zijn verkrijgbaar via theater de Willem: www.theaterdewillem.nl of 078-615 82 26

Wanneer?
7 november 2015 van 20.15 tot 22.30 uur
Organisator
A Lot of
0786158226
reserveren@theaterdewillem.nl
Locatie:
Theater de Willem
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.