Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor rommelmarkt

Excelsior Papendrecht zamelt spullen in voor rommelmarkt

Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de jaarlijkse rommelmarkt te koop aan. Bruikbare spullen voor de boeken- en rommelmarkt kunnen op zaterdag 07 november tussen 10.00 en 12.00 uur bij Excelsior worden afgegeven. Kleding (ook kinderkleding) die nu de wisseling van het seizoen een feit is, overbodig lijkt te zijn in uw kledingkast, is ook van harte welkom. Excelsior is gevestigd op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. (Ingang via schoolpleinzijde, met de auto bereikbaar langs Sauna Papendrecht.)

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.
 

Wanneer?
7 november 2015 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.