Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uitvoering GV Olympia

Uitvoering GV Olympia

Op zaterdag 7 november te 18.30 uur staan de leden van GV Olympia weer klaar om het publiek te verrassen met een gymnastische uitvoering, waarbij we dit jaar voor het thema “Olympia in Kleur” hebben gekozen. Waar we voorheen gewend waren bij een uitvoering in de oude sporthal De Donck, zal dit jaar voor het eerst de uitvoering in het nieuwe Sportcentrum van Papendrecht gaan plaats vinden. We rekenen  op een tribune die vol zit met enthousiaste ouders, familie en vrienden. Vanaf 18 uur kan u al op de tribune plaats nemen met een entree van € 3,00 vanaf 12 jaar (kinderen en deelnemers gratis)
 

Wanneer?
7 november 2015 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
GV Olympia
Locatie:
Sportcentrum Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.